• Начало
  • Условия за анулиране на поръчки

Условия за анулиране на поръчки

Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си имате възможност да я върнете до 14 дни след получаването ?. Връщане на стоки се приема в следните случаи:
- Продуктът не е употребяван
- Продуктът е в добро търговско състояние. Има оригинална опаковка, не липсват етикети и др. Не липсват всички документи получени при получаването на пратката (стокова разписка, касов бон)
- Преди да върнете вашата покупка, моля попълнете формуляра за връщане на стоки, който се намира в пратката при получаването ѝ.
- Всички куриерски разходи по доставка, връщане или замяна са за сметка на КЛИЕНТА. Всички куриерски пратки, които са за сметка на "Блейзър ООД" или с наложен платеж ще бъдат отказвани и ще бъдат върнати обратно до КЛИЕНТА.
- "Блейзър ООД" не носи отговорност при НЕПОТЪРСЕНИ пратки в срок от 7 работни дни от офис на куриера в случай, че е върната след отказ за възстановяване на сума или замяна при неспазване на горепосочените точки.

*При неспазване на едно или повече от по-горе посочените условия от страна на клиента, BLAZER , си запазва правото да откаже замяна или връщане на продуктите. 

Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при онлайн покупки можете да изтеглите оттук

Сравнение на продукти