Условия за ползване

Общи условия за ползване на сайта
ОБЩИУСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ИНТЕРНЕТ САЙТА www.blazer-bg.com  представляван от фирма "Блейзър" ООД, ЕИК204873274 с адрес на регистрация и управление гр. София 1330 район р-н Красна поляна ж.к. Красна поляна, бл. 37, вх. Б, ет. 7, ап. 52, телефон 0876 555 151, e-mail: [email protected] наречен по долу за краткост ТЪРГОВЕЦ

 

Използването на този сайт и заявяването на поръчка чрез него се счита за съгласие с долупосочените условия. Ако НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ с тези условия, моля не поръчвайте чрез този сайт.
www.blazer-bg.com си запазва правото да променя условията без предварително известие,по всяко време, като променените условия ще бъдат публикувани в www.blazer-bg.com

 

I. Данни за доставчика на платформата

 

Чл. 2. Информация съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите: 
1. Наименование на Доставчика: Блейзър ООД
2. Седалище и адрес на управление: България, гр. София 1330 район р-н Красна поляна ж.к. Красна поляна, бл. 37, вх. Б, ет. 7, ап. 52
3. Адрес за упражняване на дейността и адрес за отправяне на жалби от потребители: България,гр. София 1330 район р-н Красна поляна ж.к. Красна поляна, бл. 37, вх. Б, ет. 7, ап. 52
4. Данни за кореспонденция: България, гр. София, област София-град, Столична община,гр. София 1330 район р-н Красна поляна ж.к. Красна поляна, бл. 37, вх. Б, ет. 7, ап. 52, [email protected], мобилен телефон 0876 555 151
5. Надзорни органи:
(1) Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София, ул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, 
тел.: (02) 91-53-518
Уеб сайт: www.cpdp.bg

 

(2) Комисия за защита на потребителите 
Адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6, 
тел.: 02 /933-05-65
телефон на потребителя: 0700 111 22 
Уеб сайт: www.kzp.bg

 

(3) Алтернативно решаване на спорове чрез Европейската онлайн платформа за решаване на спорове (ОРС):
Уеб сайт: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=BGII. Общи условия за ПОЛЗВАНЕ НА ИНТЕРНЕТ САЙТА www.blazer-clothes.com
• “www.blazer-clothes.com” е уебсайт за електронна търговия – за продажба и доставка на публикуваните в него стоки
• Търговецът има право да променя цените на предлаганите стоки в сайта без предварително известие, по всяко време 
•Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката и потвърждението на избраната стока.
• При подаден неверен или грешен адрес, лице за контакти или телефон в заявката от страна на Клиента, Търговецът не се счита за задължен за каквото и да е обвързване за изпълнение на поръчката.
• Търговецът се задължава след получаване и потвърждение на заявлението от Клиента,да достави на Клиента поръчаната стока.
• Търговецът не носи отговорност, ако Клиентът е посочил неверни или непълни данни в направена поръчка на адрес "www.blazer-clothes.com”.
•Възможно е  разминаване в цветовата гама на продуктите показани наснимките и реалните причинено от контрастите на вашите монитори, за което Търговецът не носи отговорност.
• Информацията, публикувана в сайта относно размери и съответствия е ориентировъчна. Търговецът допуска малки разминавания между обявените и действителните размери и измервания, за което не носи отговорност.
• Всички обявени цени са в български левове с включен ДДС.
 
.III. Права и задължения на страните
1. Търговецът се задължава:
• Да потвърди наличността на поръчаните артикули или да откаже поръчката в срок от 2 работни дни;
• Да достави в срока оказан в информацията за доставка.
• Търговецът гарантира, че продуктите предлагани в сайта са фабрично нови.
 
2. Клиентът се задължава:
• Да посочи трите си имена, валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес;
• Да плати цената на стоката и да осигури достъп за получаване на стоката според указаните условия
• Да заплати по банков път цената на стоката, в случай че общата и стойност надвишава сумата от 200 лв.
• Да потърси своята пратка в 3 дневен срок от датата на пристигане в офис на куриера.
• Да заплати всички куриерски услуги, в случай че пратката бъде отказана.

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срока оказан в информацията за доставка.
При потвърждаване на поръчката клиентът уверява, че е прочел (секции"Доставка и Заплащане) и, че е съгласен с условията за заплащане и доставка.
В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес Търговецът се освобождава от задължението си да достави заявената покупка. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.
Методи за заплащане
- Наложен платеж
- Банков превод
- Кредитна/Дебитна карта
Условия за връщане
Ако по някаква причина не сте доволни от направената покупка, BLAZER, ви дава възможност да я върнете до 14 дни след получаването и. Връщане се приема при следните условия:
- Продуктът не е употребяван
- Продуктът е в добро търговско състояние. Има оригинална опаковка, не липсват етикети и др. Не липсват всички документи получени при получаването на пратката (стокова разписка, касов бон)
- Преди да върнете вашата поръчка, моля, попълненте протокола за връщане на стоки, който се намира в пакета.
- Всички куриерски разходи по доставка, връщане или замяна са за сметка на КЛИЕНТА. Всички куриерски пратки, които са за сметка на BLAZERще бъдат отказвани и ще бъдат върнати обратно до КЛИЕНТА.
*При неспазване на едно или повече от по-горе посочените условия от страна наклиента, BLAZER, си запазва правото да откаже замяна или връщане на продуктите. 
- BLAZER не носи отговорност при НЕПОТЪРСЕНИ пратки в срок от 7 работни дни от офис на куриера в случай, че е върната след отказ за възстановяване на сума или замяна при неспазване на горепосочените точки.
Възстановяване на суми
Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата за продукти заплатени чрез наложен платеж става само по банков път в рамките на 31 работни дни от датата на получаване на пратката. След попълване на протокола за връщане на стока, задължително стрябва да ни изпратите  IBAN и титуляр на сметката на email: [email protected]
Върнати пратки с наложен платеж няма да бъдат приемани!
BLAZER възстановява единствено стойността на заплатения продукт. Всички куриерски такси са за сметка на КЛИЕНТА и BLAZER не носи отговорност за тях.
Изпратени пратки с „Български пощи” ЕАД не се приемат

 
BLAZER CLOTHES CUSTOM

1. Търговецът се задължава:
• Да потвърди наличността на поръчаните артикули или да откаже поръчката в срок от 2 работни дни;
• Да достави в срока оказан в информацията за доставка.
• Търговецът гарантира, че продуктите предлагани в сайта са фабрично нови.
• Да изработи поръчаните артикули в посочения срок за изработка.

2. Клиентът се задължава:
• Да посочи трите си имена, валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес;
• Да плати цената на стоката и да осигури достъп за получаване на стоката според указаните условия
• Да заплати цената на стоката в посочения метод в сайта.

Условия за връщане
BLAZER си запазва правото да откаже на клиентът връщане или замяна на артикулите закупени през www.custom.blazer-clothes.com
www.custom.blazer-clothes.com съдържа продукти с индивидуални изисквания на клиента!


Търговецът си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума в случай на нарушено едно или повече от условията за връщане на стока.
Търговецът си запазва правото да удържи всички куриерски такси, които са за негова сметка при неспазване на едно или повече от условията за връщане на стока.
Търговецът си запазва правото да си потърси пратава по съдебен път в случай на неспазване на едно или повече от условията посочени горе.
Сравнение на продукти